RANDZAAK | Bedrijfsprocessen
Randzaak maakt boekhouden en administratie overzichtelijk en eenvoudig. Wij geven inzicht in cijfers en zorgen ervoor dat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen.
financial control, boekhouding, online boekhouden, controlling, accountancy, boekhouding, hengelo, overijssel, twente, administratie, yuki, boekhouden, boekhoudkantoor,bedrijfsprocessen, wbso, subsidie, boekhoudsysteem, eenvoudig boekhouden
22488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22488,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Bedrijfsprocessen

Externe processen

Op basis van financieel management werken we samen om de externe processen te beheersen en te verbeteren, bijvoorbeeld het marketing & sales proces of het inkoopproces. Externe factoren kunnen invloed hebben op je leveranciers en op je klanten. Variaties die je te laat ziet aankomen, leiden tot zwakkere resultaten. Het in kaart brengen van de externe processen leidt direct tot betere resultaten. Andere oplossingen die in deze categorie vallen, zijn bijvoorbeeld subsidies helpen aanvragen, samenwerkingsverbanden opzetten, externe financiering onderhandelen enzovoorts.

Interne processen

Randzaak helpt bij het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen. De administratieve organisatie is het fundament. Vervolgens worden stuurcijfers (KSF, kritische succesfactoren) gedefinieerd. Verbetering van interne processen leidt tot betere prestaties en uiteindelijk tot het overtreffen van de verwachtingen van je klanten. Dit zie je terug in de verbetering van het bedrijfsresultaat.

Meer weten over wat RANDZAAK jouw bedrijf kan bieden?