RANDZAAK | Onze Diensten
Randzaak maakt boekhouden en administratie overzichtelijk en eenvoudig. Wij geven inzicht in cijfers en zorgen ervoor dat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen.
financial control, boekhouding, online boekhouden, controlling, accountancy, boekhouding, hengelo, overijssel, twente, administratie, yuki, boekhouden, boekhoudkantoor,bedrijfsprocessen, wbso, subsidie, boekhoudsysteem, eenvoudig boekhouden
22423
page-template-default,page,page-id-22423,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Onze Diensten

De Standaard Diensten

Online Boekhoudsysteem

Als nieuwe klant van Randzaak kun je kiezen om je oude boekhoudpakket mee te nemen of gebruik te maken van onze eigen boekhoudsystemen. Door onze samenwerkingen met Yuki en Assistance kunnen wij deze aanbieden voor zeer gunstige tarieven.

Yuki

Yuki is het ideale boekhoudsysteem voor de ondernemer die een snelle, heldere en efficiënte administratie wil.

Scan je factuur en het systeem doet de rest! Yuki is daarmee het boekhoudplatform voor de ondernemer van morgen.

Inbegrepen

 • 24/7 ondersteuning en advies van Randzaak
 • Dashboard met management informatie, eventueel uit te breiden met
  onze tool Vision Planner
 • Aangifte omzetbelasting
 • Integratie met salarisadministratie software NMBRS
 • Overige functionaliteiten: digitaal archief, facturatie en CRM
 • Mogelijkheid tot gebruik van Universal Business Language (UBL)

Prijs


Vanaf €142,50 per maand

Vraag een persoonlijke offerte aan

Assistance

Assistance is het ideale boekhoudsysteem voor de onderneming die werkt op projectbasis.

Een groot deel van onze klanten komen uit de innovatieve sector en werken op projectbasis. De ervaring heeft geleerd dat Assistance vaak nog het beste pakket is voor dit type administratie.

Inbegrepen

  • 24/7 ondersteuning en advies van Randzaak
  • Projectadministratie
  • Urenregistratie
  • Aangifte omzetbelasting
  • Flexibele rapportages
  • Personeelsregistratie
  • Documentbeheer

Prijs


Informeer naar de mogelijkheden

Opstellen Jaarrekening & Balans

Randzaak heeft scherpe en concurrerende prijzen voor het maken van een balans en opstellen van de jaarrekening.

Veel ondernemers denken (ten onrechte) dat ze verplicht zijn om naar de duurdere accountant te gaan voor hun jaarrekening. Voor kleinere bedrijven is een “samenstellingsverklaring” voldoende en deze mag ook worden afgegeven door kantoren als Randzaak!

Product

Opstellen van een verkorte balans

Opstellen van een jaarrekening met samenstellingsverklaring

Prijs

Vanaf €750,-

Vanaf €1750,-

Vraag een persoonlijke offerte aan

Belastingaangiftes

Randzaak heeft een Register Belastingadviseur in dienst, Hubert, bij wie je als klant altijd terecht kunt voor fiscaal advies. Ook voeren wij graag de belastingaangiftes voor je uit.

Product

Aangifte omzetbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting (incl. innovatiebox)

Prijs

Inbegrepen bij Yuki

Vanaf €100,- per aangifte

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden

Loonadministratie

Randzaak kan ook de loonadministratie voor je uit handen nemen. Wij maken hierbij gebruiken van speciale software die naadloos aansluit op onze online boekhoudsystemen. Zo houd je alles overzichtelijk!

Product

Loonstrook per periode per medewerker

Prijs

Vanaf €7,95 per loonstrook

Informeer naar de mogelijkheden

De Extra’s bij

Randzaak

Inrichting Administratieve Processen

Dienst

Om de gegevens uit je administratie zo te vertalen dat deze real-time management informatie oplevert is het belangrijk dat de administratieve processen op de juiste manier zijn ingericht. Wij zorgen ervoor dat de informatie die je verzamelt juist, tijdig en volledig is zodat jij altijd stuurt op basis van correcte informatie!

Prijs

Bij Yuki – gratis inbegrepen bij een abonnement (zie kopje ‘Online Boekhoudsysteem’)
Bij Assistance – informeer naar de mogelijkheden

Vraag een persoonlijke offerte aan

Real-time Management Informatie

Dienst

De online boekhoudsystemen die wij leveren hebben de mogelijk om een dashboard in te richten met de informatie die voor jou als ondernemer van belang is.

Wil je een stap verder gaan als ondernemer? Dan is het belangrijk dat je stuurt op kengetallen (KPI’s) die passen bij de visie en missie van jouw onderneming. Hiervoor kun je onze online boekhoudsoftware uitbreiden met Vision Planner. Samen bepalen we welke kengetallen (KPI’s) voor jou relevant zijn en plaatsen deze in een visueel overzicht, zodat je er elk gewenst moment op jouw cijfers kan sturen.

Wanneer je start met sturen op basis van bedrijfsspecifieke managementinformatie streef je naar “Organizational Excellence”. Meer informatie over ons concept “Inspiring you to Excellence” en de verschillende stadia kun je hier vinden in onze online informatiebrief.

Prijs

 • Gratis standaard dashboard inbegrepen bij zowel Yuki als Assistance
 • Voor uitbreiding met Vision Planner informeer naar de mogelijkheden
Informeer naar de mogelijkheden

Diensten rondom Subsidies

Dienst

Doordat een groot deel van onze klanten actief zijn in de innovatieve smart sector hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het begeleiden van subsidieaanvragen. Bovendien hebben Jan en Patrick veel kennis van onder andere Horizon2020, FP7, EFRO en S&O (WBSO) subsidies omdat ze verschillende cursussen hebben gevolgd.

Subisidie Scan

Gratis – ook voor niet klanten
Benieuwd of jouw onderneming in aanraking komt voor subsidies? Doe de gratis test!

Ga naar onze gratis Subsidie Scan

Begeleiding bij subsidieaanvragen

Informeer naar de mogelijkheden

Diensten rondom Projectadministratie

Projectadministratie

Doordat een groot deel van onze klanten zogenaamde Professionele Service Organisaties (afgekort PSO of PSF) zijn, zoals architecten- en adviesbureaus,  hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met projectadministratie. Het boekhoudsysteem Assistance dat wij aanbieden is ideaal voor projectadministratie en de daarbij horende urenregistratie en bieden wij aan tegen een zeer scherp tarief. Kijk voor meer informatie en tarieven onder het kopje ‘Online Boekhoudsysteem’.

Projectmanagement

Het team van Randzaak heeft verschillende cursussen rondom projectmanagement gevolgd, zoals PRINCE2 en scrum en kan je daarom als consultant advies geven over projectbeheersing. Werkt jouw onderneming projectmatig? Dan is Randzaak dus de ideale partner om jouw uren- en projectadministratie vorm te geven.

Informeer naar de mogelijkheden
Zoals je aan onze diensten ziet kunnen wij net als iedere andere boekhouder en accountant voor jou de administratie uit handen nemen, een jaarrekening opstellen, belastingaangiftes doen en salarisadministratie voor onze rekening nemen.

Onze diensten worden pas echt interessant als je grip wilt krijgen op je organisatie. Wij geloven dat een goede administratie real-time management informatie oplevert die helpt om snelle en onderbouwde keuzes te maken met financiële groei en excellentie tot gevolg.
Door financiele expertise en ervaring in het bedrijfsleven zijn wij in staat de informatie zo te vertalen dat jij er als ondernemer raad mee weet!