RANDZAAK | Over Yuki
Randzaak maakt boekhouden en administratie overzichtelijk en eenvoudig. Wij geven inzicht in cijfers en zorgen ervoor dat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen.
financial control, boekhouding, online boekhouden, controlling, accountancy, boekhouding, hengelo, overijssel, twente, administratie, yuki, boekhouden, boekhoudkantoor,bedrijfsprocessen, wbso, subsidie, boekhoudsysteem, eenvoudig boekhouden
22162
page-template-default,page,page-id-22162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over Yuki

Over Yuki

Bij Randzaak maken wij gebruik van Yuki.
Yuki is een administratief pakket dat zich kenmerkt door een bijzondere gebruiksvriendelijke benadering van administreren. Het scannen van de diverse documenten volstaat en boekhoudkundige kennis is hierbij niet nodig. Naast facturen biedt het ook de mogelijkheid om loonstroken vanuit Numbers automatisch te importeren, automatisch te koppelen met de bank, BTW aangiftes zelfstandig af te handelen en te versturen etc. waardoor direct en online inzicht in de actuele situatie wordt verkregen.
Ook voor het archiveren van verzekeringspolissen, contracten en dergelijke zijn er ook diverse mogelijkheden.
Tevens is er een app beschikbaar, waardoor het scannen van facturen, documenten en bonnen zelfs onderweg plaats kan vinden.

 

Precies weten hoe het werkt? Klik hier voor de demo.