RANDZAAK | Partners en klanten
Randzaak maakt boekhouden en administratie overzichtelijk en eenvoudig. Wij geven inzicht in cijfers en zorgen ervoor dat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen.
financial control, boekhouding, online boekhouden, controlling, accountancy, boekhouding, hengelo, overijssel, twente, administratie, yuki, boekhouden, boekhoudkantoor,bedrijfsprocessen, wbso, subsidie, boekhoudsysteem, eenvoudig boekhouden
22599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22599,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Partners en klanten

Randzaak heeft een koppeling tussen Yuki en de Taurus kassa- systemen, waardoor de aanpak van Randzaak en Yuki ook in beeld komt voor Horeca bedrijven. In 1999 is Taurus gestart met hun eigen kassasystemen. Naar aanleiding van een vraag vanuit de markt hebben ze een reserveringsmodule ontworpen, die door de jaren heen is doorgegroeid naar een compleet kassa- en reserveringsprogramma. Ondertussen werken honderden horecabedrijven naar tevredenheid met hun software. Voor vrijwel elke branche, hebben zij geheel in eigen beheer passende software ontwikkeld.
De koppeling tussen Taurus en Yuki biedt de mogelijkheid om de financiële gegevens automatisch te verwerken in Yuki. Dit betreft de dagelijkse kasboekingen maar ook de facturen en nieuw aangemaakte debiteuren. Het gaat hier om een geheel automatisch proces gekoppeld aan de dag afsluiting, dus géén extra handelingen meer.
De voordelen hiervan zijn dat automatisch alle verkopen vanuit de kassa in de Yuki boekhouding schieten. Het is simpel en éénvoudig in gebruik en werkt met handhelds, tablets en smartphones. Ook geeft het duidelijke management informatie.

Meer weten over wat RANDZAAK jouw bedrijf kan bieden?